torsdag 1. januar 2015

Nyttårsfeiring i Bangkok

Da vi startet planlegginga av turen, fant vi raskt ut at vi ville starte med nyttårsfeiring i Bangkok. Vi tenkte også at vi skulle dra på en av flere skybarer i Bangkok for å få ei fin utsikt over fyrverkeriene.. det vi ikke tenkte over var at her var det kleskoder - og vi har stort sett pakket med oss praktiske klær, ikke særlig fine ;) Så i stedet for å bruke penger på nye klær og dyr middag i høyden, ble vi nede på bakken, nærmere sagt CentralWorld. Her var det arrangert en nedtellingsfest og mange store (thai) artister hadde konserter. 

For å menge oss med de andre måtte vi så klart kjøpe flashy hodepynt ;)

Inne på området med konserten var det altfor mye mennesker for oss, og trengselen var stor. Vi bestemte oss derfor å komme oss litt på "utsiden". På veien ut ble trengselen enda verre, vi satt klin fast mellom tusenvis av mennesker, vi kom oss ingen vei. 
Etterhvert så vaktene ingen annen utvei enn å åpne dørene til kjøpesenteret som hadde stengt for kvelden og geleidet folkemengden (inkludert oss) gjennom kjøpesenteret, ned parkeringskjelleren og etterhvert ut i gata. 

Vi dro innom 7-Eleven, kjøpte oss noen øl og satt oss ned på bakken for å slappe av :)
Det var nedtelling på fullskjerm, og et spektakulært fyrverkeri med stor jubel idet klokka slo 00.00!






Godt nytt år fra et slitent par i Bangkok :)

1 kommentar:

  1. Hodepryden skal dere vel bruke i bryllupet også? :)

    SvarSlett